ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie heeft Communication Matters overgenomen, een ontwerp- en communicatiebureau uit Sint-Niklaas. Creatief mede-eigenaar Gert Fransen maakte mee de overstap.

Communication Matters is net als ARK gespecialiseerd in strategische B2B- en B2C-communicatie. ‘We vertrekken vanuit de communicatiebehoefte van de klant en kijken wat die precies wil bereiken. Pas daarna vertalen we de strategie naar een creatief concept of idee’, vertelt Gert Fransen. Sinds de overname kan hij een beroep doen op het deskundige team van ARK. Van strategie over concept tot creatie, implementatie en opvolging: alles gebeurt onder een dak.

Ben Verleysen, de Managing Director van ARK, noemt de investering ‘een logische stap’. ‘Zowel de doelstellingen en identiteit als het klantenportfolio van Communication Matters sluiten perfect aan bij wat ARK vandaag doet. De overname laat ons toe om verder te optimaliseren.’

Het nieuw samengestelde team van ARK Communicatie telt 18 medewerkers. De bureaus hebben een gecumuleerde bruto-omzet van 3.400.000 euro. Samen kunnen ze putten uit ruim 37 jaar ervaring in marketing & communicatie.

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in België. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium