ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie haalt Communication Matters aan boord

ARK Communicatie heeft Communication Matters overgenomen, een ontwerp- en communicatiebureau uit Sint-Niklaas. Creatief mede-eigenaar Gert Fransen maakte mee de overstap.

Communication Matters is net als ARK gespecialiseerd in strategische B2B- en B2C-communicatie. ‘We vertrekken vanuit de communicatiebehoefte van de klant en kijken wat die precies wil bereiken. Pas daarna vertalen we de strategie naar een creatief concept of idee’, vertelt Gert Fransen. Sinds de overname kan hij een beroep doen op het deskundige team van ARK. Van strategie over concept tot creatie, implementatie en opvolging: alles gebeurt onder een dak.

Ben Verleysen, de Managing Director van ARK, noemt de investering ‘een logische stap’. ‘Zowel de doelstellingen en identiteit als het klantenportfolio van Communication Matters sluiten perfect aan bij wat ARK vandaag doet. De overname laat ons toe om verder te optimaliseren.’

Het nieuw samengestelde team van ARK Communicatie telt 18 medewerkers. De bureaus hebben een gecumuleerde bruto-omzet van 3.400.000 euro. Samen kunnen ze putten uit ruim 37 jaar ervaring in marketing & communicatie.

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Ann-Sophie Cardoen ARK Communicatie
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch b2b-marketingbureau én de exclusieve Belgische partner van BBN International – the world’s B2B agency. Met 43 BBN-kantoren en meer dan 1.100 specialisten in 29 landen vormen we samen de grootste verzameling b2b-experts ter wereld. Je schakelt ARK BBN in voor al jouw communicatie, zowel nationaal als internationaal: van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Meer info op www.arkbbn.be.

ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium