BBN staat eerste op de lijst van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus in de VS

BBN staat eerste op de lijst van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus in de VS

BBN prijkt als eerste op de ranglijst van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus van ‘B2B Marketing’ in de VS

Rupelmonde, 28 maart 2019 – BBN prijkt als eerste in de top 12 van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus van ‘B2B Marketing’ in de Verenigde Staten. Dit is een belangrijke mijlpaal voor BBN en zijn internationale partners, onder wie ARK BBN: de exclusieve Belgische partner en aandeelhouder van BBN.  

Recent verscheen BBN al op de tweede plaats in de ranglijst van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus van ‘B2B Marketing’ in het Verenigd Koninkrijk. Deze eerste plaats in de Verenigde Staten versterkt onze positie als grote spelers in de wereldwijde b2b-marketingindustrie.

In de derde editie van de ‘US B2B Agencies Benchmarking Report’ onthult B2B Marketing de definitieve ranking van Amerika’s top 39 b2b-marketingcommunicatiebureaus, net als wereld’s beste en snelst groeiende pr-bureaus in de sector.

Clif Collier, voorzitter van BBN, is trots:

“Deze erkenning geeft BBN een stevige positie, en we voelden al duidelijk meer interesse sinds de vorige ranking. We zijn blij dat onze marketing- en businessontwikkelingen mooie resultaten opleveren. En we kijken uit naar wat de toekomst nog voor ons in petto heeft.”

BBN is een collaboratieve organisatie die wordt beheerd door een agentschap. BBN is actief in 29 landen, waar meer dan 1.000 b2b-specialisten werken voor 300 klanten in 23 verschillende sectoren. Elke partner van het agentschap is een aandeelhouder van het eigen vermogen, een voor een gedreven door dezelfde passie voor b2b.

Marcelo Castro, CEO bij BBN Mexico, vult aan:

“Dit is fantastisch nieuws en bewijst de brede expertise van BBN. We maken trots deel uit van deze gemeenschap van experten in Amerika, die onze klanten ondersteunen van strategie tot creatieve uitvoering, van public relations tot vraaggeneratie. Deze erkenning bevestigt ons engagement.”

Matt Orlando, CEO bij BBN Canada, zegt:

“Dit is een enorme prestatie voor BBN. We zijn de laatste twee jaar ongelooflijk gegroeid en deze positie in de b2b-ranglijst is een mooie pluim op onze teamhoed. Een mijlpaal die bewijst dat onze klanten vertrouwen op en geloven in BBN en zijn toonaangevende methodologieën.”

Ben Verleysen, CEO bij BBN Belgium, concludeert:

“Hard werken en vooral hard samenwerken loont, we mogen meer dan trots zijn op deze prestatie. Deel uitmaken van een wereldspeler geeft mijn team de nodige drive om elke dag nog beter te presteren. De jarenlange investering die we met z’n allen maakten voor de toonaangevende BBN-methodologieën in combinatie met de capabele en supergemotiveerde mensen vormen een belangrijk deel van dit succes.”

 

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in België. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium