CAIROX steunt indoor sport en indoor air quality

CAIROX steunt indoor sport en indoor air quality

Van 25 augustus t.e.m. 3 september speelt de Belgische nationale mannenvolleybalploeg (Red Dragons) tegen Frankrijk, Turkije en Nederland op het EK 2017 in Polen. SIG Air Handling – expert in totaaloplossingen voor luchtverbetering, -verplaatsing en -verspreiding – sponsort dit indoor volleybalteam met haar eigen productlabel CAIROX. Zo wil het bedrijf de aandacht vestigen op het belang van luchtkwaliteit in binnenruimtes zoals sporthallen, bedrijven en meer. 

Gezonde lucht in sporthallen en andere binnenruimtes
“Via de partnership tussen CAIROX en het nationale herenteam volleybal, de Red Dragons, lanceren we op een dynamische manier ons Europees merk met een hoge return on investment. De visibiliteit en mediawaarde die we creëren via deze sport kent een positieve impact op onze bekendheid als total solution-partner en specialist in de ventilatiewereld”, vertelt Bert Van Buggenhout, Marketing Manager bij SIG Air Handling International.

Onder het motto ‘Improving air because we care’ streeft SIG Air Handling naar gezondere binnenlucht voor iedereen: in huis, op het werk of tijdens het sporten – een perfecte match met indoor volleybal dus. Daarnaast delen de Red Dragons en SIG Air Handling dezelfde waarden en energie, want beide topspelers combineren passie, strategie en tactiek met kracht, talent en techniek. Dat doet SIG Air Handling op drie terreinen – distributie, projecten en services – waarmee het bedrijf een grote meerwaarde biedt aan haar klanten.

Producten en richtlijnen voor betere Indoor Air Quality
SIG Air Handling ontwikkelt producten en systemen voor air improvement, air movement en air diffusion. Met meer dan honderd filialen in Europa ondersteunt deze HVAC-expert (Heating, Ventilation & Air Conditioning) haar klanten en partners met professioneel advies, gespecialiseerde systemen en totaaloplossingen in verwarming, ventilatie en airconditioning. Sinds 2016 ontwikkelt en verdeelt het bedrijf ook producten onder haar eigen CAIROX-label – om haar dienstverlening en positie op de Europese markt verder te versterken.

Ook op het vlak van maatschappelijk en sociaal engagement draagt SIG Air Handling haar steentje bij. Dat doet het bedrijf onder meer in samenwerking met de European Federation of Allergy and Airways Diseases Patient’s Associations (EFA). Samen streven ze naar betere Europese normen en maatregelen voor Indoor Air Quality en gezondere binnenlucht voor iedereen – in het bijzonder voor mensen met allergieën, astma en chronische longziektes. Daarnaast is deze maatschappelijk verantwoorde onderneming ook actief in verschillende werkgroepen van de European Ventilation Industry Association (EVIA).


Over SIG Air Handling
SIG Air Handling is een toonaangevende leverancier van producten en systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (Heating, Ventilation and Air Conditioning – HVAC). Het bedrijf is actief in 12 landen in Europa en heeft 100 distributie-outlets. SIG Air Handling biedt haar klanten een optimale service op het vlak van distributie. Verder blijft de groep focussen op integraal advies en projectoplossingen voor ventilatie in de bouwwereld. De onderneming staat voor de hoogste productkwaliteit, een uitstekende logistiek, technische expertise en een klantgerichte, probleemoplossende aanpak. SIG Air Handling heeft een pan-Europees team, gevestigd in Zaventem. De omzet bedraagt ca. 250 miljoen euro en er werkt een duizendtal mensen.

Over SIG plc
SIG plc of Sheffield Insulation Group, opgericht in 1957, is de Europese leider op het gebied van gespecialiseerde oplossingen voor de bouwindustrie. De groep heeft een sterke positie in de vier hoofdproductgroepen Exteriors, Interiors, Insulation en Air Handling. SIG plc commercialiseert en verdeelt haar producten en services vanuit 700 distributie-outlets verspreid over 15 landen in Europa en het Midden-Oosten. SIG plc is een FTSE 250-bedrijf en staat genoteerd op de Londense beurs. De jaarlijkse omzet bedraagt 3,2 miljard euro en het bedrijf heeft ongeveer 10.000 werknemers in dienst. 

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Bert Van Buggenhout Marketing Manager , SIG Air Handling
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Bert Van Buggenhout Marketing Manager , SIG Air Handling
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in België. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium