Dansen voor het groene doel in natuurdomein Kiewit

Dansen voor het groene doel in natuurdomein Kiewit

Zaterdag 8 juli staat natuurdomein Kiewit in Hasselt in het teken van het groene doel: tussen 14 en 18 uur schakelt een sportief duo de hulp in van milieusympathisanten om samen zoveel mogelijk schone energie op te wekken. Er staat maar liefst 21.000 euro op het spel.

Het koppel Litouwers Romas en Simona neemt het op tegen 2 andere milieubewuste duo’s in de ‘eneloop expedition 2100’: de wandelwedstrijd die ARK Communicatie bedacht om het groene karakter van de eneloop-batterijen te belichten. In 120 dagen trekt het stel (Team Yellow) te voet van Cambridge naar Milaan voor een groen doel: ‘Čepkeliai-Dzūkija National/PAN Park’, het grootste nationaal park in Litouwen. Om de hoofdprijs te winnen – een donatie van 21.000 euro voor de milieuorganisatie die ze vertegenwoordigen – moeten ze Milaan bereiken met de hoogste score. Wint een ander team, dan krijgt het Litouwse park 2.100 euro.

Tijdens de intensieve trektocht stoppen de teams in 5 steden, waar ze met de hulp van sympathisanten hun score kunnen verbeteren door een reeks energie-gerelateerde stadsopdrachten uit te voeren: met een dansmat, handpomp, handpedalen en drumstel moeten ze een reuzegrote batterij opladen. In Hasselt hoopt Team Yellow te kunnen rekenen op inwoners, parkbezoekers en hun sociale achterban om hun groene-energiepeil de hoogte in te jagen.

De activiteiten gaan door op zaterdag 8 juli van 14 tot 18 uur in Natuurpunt, Putvennestraat 112, 3500 Hasselt. Meer info op www.eneloopexpedition.com/hasselt, www.facebook.com/eneloopexpedition.teamyellow en www.instagram.com/eneloopexpedition2100. Voor een exclusief interview met Team Yellow of eneloop (Panasonic Energy Europe) contacteer ARK Communicatie.

Contacteer ons
Julie Post Junior Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Julie Post Junior Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch b2b-marketingbureau én de exclusieve Belgische partner van BBN International – the world’s B2B agency. Met 43 BBN-kantoren en meer dan 1.100 specialisten in 29 landen vormen we samen de grootste verzameling b2b-experts ter wereld. Je schakelt ARK BBN in voor al jouw communicatie, zowel nationaal als internationaal: van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Meer info op www.arkbbn.be.

ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium