Goed nieuws voor b2b-merken: ARK Communicatie evolueert naar ARK BBN

Goed nieuws voor b2b-merken: ARK Communicatie evolueert naar ARK BBN

ARK Communicatie bestaat 20 jaar en dat was de ideale aanleiding voor een bezinningsmoment: welk parcours legden we de voorbije jaren af en waar willen we de komende 20 jaar naartoe?

Het is een understatement om te zeggen dat de wereld intussen gigantisch is veranderd. Onderweg zijn we een paar keer verveld om mee te groeien en bij te blijven. Zo waren we een van de pioniers op het vlak van marketing automation en hebben we ons meer en meer toegelegd op b2b-marketing.

Nationaal en internationaal b2b-marketingexpert
Sinds een jaar of vijf maken we ook deel uit van BBN Ltd (BBN) – intussen het grootste b2b-bureau ter wereld – en zijn we enorm geëvolueerd. Vandaag zijn we klaar om ons sterker dan ooit te profileren als dé b2b-marketingexpert voor nationale en vooral internationale merken.

Exclusieve Belgische partner
Als exclusieve Belgische BBN-partner en aandeelhouder heeft ARK BBN een inhouseteam van zo’n 15 experts die de lokale markten en gevoeligheden kennen. Tegelijkertijd kunnen we een beroep doen op de wereldwijde expertise en ervaring van meer dan 1.100 collega’s in 27 landen. Die combinatie is zonder meer uniek en laat ons toe om klanten een ongekende service te bieden, zowel in de breedte als in de diepte.

We love boring!
Onder het motto ‘We love boring’ lanceren we dus met gepaste trots ARK BBN. Omdat ‘saaie’ merken of producten vaak veel boeiender en uitdagender zijn dan hun hippe b2c-collega’s. En omdat ze gewoon een gespecialiseerde partner verdienen.

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch b2b-marketingbureau én de exclusieve Belgische partner van BBN International – the world’s B2B agency. Met 43 BBN-kantoren en meer dan 1.100 specialisten in 29 landen vormen we samen de grootste verzameling b2b-experts ter wereld. Je schakelt ARK BBN in voor al jouw communicatie, zowel nationaal als internationaal: van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Meer info op www.arkbbn.be.

ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium