Meer dan geslaagde ISH beurs te Frankfurt voor SIG Air Handling

Meer dan geslaagde ISH beurs te Frankfurt voor SIG Air Handling

ISH  Frankfurt, ’s werelds grootste HVAC-beurs (Heating, Ventilation & Air Conditioning), kreeg van 14 tot 18 maart ruim 200.000 bezoekers over de vloer. SIG Air Handling maakte van de gelegenheid gebruik om het eigen productlabel CAIROX te promoten, samen met de baseline en tegelijk de ondersteunde visie van het bedrijf ’Improving air because we care’.

Indrukwekkende demonstraties
Naast de gesmaakte presentatie van de verschillende diensten die SIG Air Handling als total solutions partner aanbiedt, was het schaalmodel van een parkeergarageventilatie dé publiekstrekker. Op schaal werd live gedemonstreerd hoe een ondergrondse parkingbrand evolueert, terwijl het ventilatiesysteem bijdraagt aan een veilige evacuatie. Een must-see voor elke bezoeker.

Positieve reacties
Kunstenaar Jean-Luc Moerman pimpte voor de gelegenheid de SIG Air Handling-producten met unieke tattoo-achtige decoraties, wat op veel positieve feedback kon rekenen. Het avondevent op donderdag trok ruim 250 klanten, partners, relaties en leveranciers. SIG Air Handling mag van een uiterst succesvolle beurs spreken.

Tevreden over ISH
“Deze HVAC-beurs met internationale uitstraling op wereldniveau heeft bezoekers met een interessant profiel die reële bouwprojecten op korte en lange termijn realiseren. SIG Air Handling is zeer tevreden over de organisatie van de ISH-beurs en we zullen onze deelname in 2019 zeker op korte termijn bevestigen”, zegt Bert Van Buggenhout, Marketing Manager van SIG Air Handling.

 

Over SIG Air Handling
SIG Air Handling is een toonaangevende leverancier van producten en systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (Heating, Ventilation and Air Conditioning – HVAC). Het bedrijf is actief in 12 landen in Europa en heeft 100 distributie-outlets. SIG Air Handling biedt haar klanten een optimale service op het vlak van distributie. Verder blijft de groep focussen op integraal advies en projectoplossingen voor ventilatie in de bouwwereld. De onderneming staat voor de hoogste productkwaliteit, een uitstekende logistiek, technische expertise en een klantgerichte, probleemoplossende aanpak. SIG Air Handling heeft een pan-Europees team, gevestigd in Zaventem. De omzet bedraagt ca. 300 miljoen euro en er werkt een duizendtal mensen. Sinds mei 2016 is het bedrijf officiële partner van EFA, de European Federation of Allergy and Airways Diseases Patients’ Associations. Samen streven ze naar betere normen voor Indoor Air Quality.

Over SIG plc
SIG plc of Sheffield Insulation Group, opgericht in 1957, is de Europese leider op het gebied van gespecialiseerde oplossingen voor de bouwindustrie. De groep heeft een sterke positie in de vier hoofdproductgroepen Exteriors, Interiors, Insulation en Air Handling. SIG plc commercialiseert en verdeelt haar producten en services vanuit 700 distributie-outlets verspreid over 15 landen in Europa en het Midden-Oosten. SIG plc is een FTSE 250-bedrijf en staat genoteerd op de Londense beurs. De jaarlijkse omzet bedraagt ca. 3,2 miljard euro en het bedrijf heeft ongeveer 10.000 werknemers in dienst. 

Contacteer ons
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Bert Van Buggenhout Marketing Manager , SIG Air Handling
Ann-Sophie Cardoen Content & PR Consultant, ARK Communicatie
Bert Van Buggenhout Marketing Manager , SIG Air Handling
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in België. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium