Moore Stephens wordt persoonlijk met ARK BBN

Moore Stephens wordt persoonlijk met ARK BBN

Accounting- en consultingbedrijf Moore Stephens rekent op ARK BBN om haar doelgroep te verpersoonlijken en meer gericht te bereiken. Het strategische communicatiebureau overtuigde tijdens een consultatieronde.

Moore Stephens is het grootste onafhankelijke accounting- en consultingbedrijf in België met ruim 420 medewerkers. Het maakt deel uit van Moore Stephens International, dat wereldwijd 28.000 werknemers telt in meer dan 650 kantoren. Om zijn doelgroep juist te segmenteren en gericht te communiceren, doet Moore Stephens een beroep op ARK BBN.

Strategische audit
ARK BBN toetste de fundering van Moore Stephens tijdens een strategische workshop. De doelgroep werd geanalyseerd, persona’s kregen vorm, het consultingbedrijf stelde samen met ARK BBN een contentstrategie en digitale roadmap op en ze brachten de communicatieflow en customer journey in kaart. ARK BBN werkte daarop een marketingautomation-plan uit om alle digitale communicatie te stroomlijnen en af te stemmen op de informatiebehoeften van de klant.

Digitale transformatie
Na de strategische audit schakelde Moore Stephens het communicatiebureau in voor haar digitale transformatie. Samen met softwarebedrijf Oracle implementeerde ARK BBN het marketingautomation-platform Eloqua als basis voor alle digitale marketingprocessen. Het bureau begeleidt Moore Stephens met het beheer van de campagnes, de optimalisatie van de website voor leadconversie, rapportering en interne opleidingen.

 

Ann-Sophie Cardoen Project Manager, ARK BBN
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in Belgiƫ. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium