SIG Air Handling volgend jaar opnieuw op ISH-beurs in Frankfurt

SIG Air Handling volgend jaar opnieuw op ISH-beurs in Frankfurt

SIG Air Handling neemt volgend jaar opnieuw deel aan ISH, ’s werelds grootste HVAC-beurs (Heating, Ventilation & Air Conditioning). Het bedrijf zal er verschillende klimaatoplossingen voor wonen, werken en leren voorstellen.

 

Grootste HVAC-beurs ter wereld
De ISH-beurs vindt om de twee jaar plaats in Frankfurt. Ze focust zich op duurzaam en verantwoordelijk beheer van water, energie en het binnenklimaat in gebouwen. Door haar grootte is het dé plek om trends rond sanitaire installaties en duurzame verwarmings- en airconditioningtechnologie op te pikken. Ook domoticasystemen komen er aan bod.

De editie van 2019 gaat door van 11 tot 15 maart, telt 2.400 exposanten en trekt telkens zo’n 200.000 bezoekers.

Oplossingen voor wonen, werken en leren
SIG Air Handling stelt verschillende innovatieve klimaatsystemen voor op de beurs. Een greep uit hun oplossingen:

 • 30 tot 50% minder energieverbruik door ventilatie
  CERA is een totaal-ventilatieconcept dat speciaal ontwikkeld werd voor gestapelde woningbouw. De kracht van het systeem? Het verlaagt het energieverbruik van ventilatie 30 tot 50 procent meer dan conventionele systemen. Belangrijk, want nu maakt dat vaak nog 25 procent van het gebouwgebonden energiegebruik uit.
   
 • Zes verschillende functies in één klimaateiland
  HYBRIDAIR is een klimaateiland dat verschillende technieken combineert in één slim ontwerp. Het koelt en verwarmt, voert lucht aan, verlicht en dempt geluid. Het grootste voordeel van het multifunctionele eiland is zijn beperkte hoogte van 85 mm.
   
 • Extra aandacht voor schoolomgevingen
  SIG Air Handling streeft ook naar een gezond binnenklimaat bij scholen – dat heeft een bewezen effect op de leerprestaties. Cairox Ukunda HRU is een innovatief warmteterugwinningsapparaat dat haast onhoorbaar zorgt voor een optimaal leerklimaat. Dankzij ingebouwde sensoren verbruikt het zo weinig mogelijk energie en stemt het de ventilatie automatisch af op het aantal aanwezigen en hun activiteiten.
   
 • Ventilatie op Franse maat
  De ventilatiekast CIM EC Regulo C4 werd speciaal ontworpen voor de Franse markt en voldoet aan de eisen van zelfregulerende ventilatie- en luchtvochtigheidssystemen voor residentiële wooneenheden. De beperkte afmetingen en de eenvoudige installatie gaan gepaard met een energiezuinige EC motor.

Beursstand van 204 m2 in HALL 8 – stand H68
SIG Air Handling zal op de ISH-beurs aanwezig zijn met een beursstand van 204 m2 (hall 8, stand H68). Vorig jaar al trok de onderneming ruim 200.000 bezoekers, onder meer dankzij een innovatieve schaalvoorstelling van een ondergrondse parkingbrand. Daarmee demonstreerden ze hoe hun ventilatiesystemen bijdragen aan een veilige evacuatie.

Weetje: voortaan vind je op de ISH-beurs alle ventilatiespecialisten terug in dezelfde beurshal. Wie daarin geïnteresseerd is, rept zich volgend jaar dus meteen naar hall 8.

Leuke bonus
Na 2 intensieve beursdagen mag er al eens een keel gesmeerd worden. Daarom organiseert SIG Air Handling op woensdag 13 maart een Belgian Beer Tasting. Bezoekers kunnen er kennismaken met het assortiment van brouwerij De Leite uit Ruddervoorde.

Tickets kopen voor de ISH-beurs? Surf naar: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/.

Contacteer ons
Julie Post Project Manager, ARK BBN
Bert Van Buggenhout Marketing Manager, SIG Air Handling
Julie Post Project Manager, ARK BBN
Bert Van Buggenhout Marketing Manager, SIG Air Handling
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch B2B-marketingbureau. ARK BBN verzorgt nationale en internationaal communicatie voor klanten als Panasonic Batteries, Ceres, Atlas Copco, Tolon en Eternit; van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door Ben Verleysen. Meer info op www.arkbbn.be.

OVER BBC

BBC is de referentie voor B2B-communicatie in België. Alles begon in 1983 met de communicatie voor Flanders Technology International, jawel in Gent. Het bedrijf groeide over de jaren uit naar een reclamebureau gespecialiseerd in B2B-communicatie waarbij strategie, creativiteit en technologie centraal staan. "Always a pleasure to work with" is het bedrijfsmoto van BBC, zowel naar de klanten toe, als naar de eigen medewerkers. BBC verzorgt de B2B-communicatie voor bedrijven als Samsung, Tempo-Team, Thermo King, Brussels Airport en DS Smith. Sinds de verhuis van Kontich naar Mechelen drie jaar geleden, groeide het bedrijf met meer dan 70% en telt het 43 specialisten. Vandaag wordt BBC geleid door twee managing partners die in 2009 via een MBO het bedrijf overnamen, met name Jordan Audenaert en Anton Loos. Meer info op www.bbc.be


ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium