SIG Air Handling volgend jaar opnieuw op ISH-beurs in Frankfurt

SIG Air Handling volgend jaar opnieuw op ISH-beurs in Frankfurt

SIG Air Handling neemt volgend jaar opnieuw deel aan ISH, ’s werelds grootste HVAC-beurs (Heating, Ventilation & Air Conditioning). Het bedrijf zal er verschillende klimaatoplossingen voor wonen, werken en leren voorstellen.

 

Grootste HVAC-beurs ter wereld
De ISH-beurs vindt om de twee jaar plaats in Frankfurt. Ze focust zich op duurzaam en verantwoordelijk beheer van water, energie en het binnenklimaat in gebouwen. Door haar grootte is het dé plek om trends rond sanitaire installaties en duurzame verwarmings- en airconditioningtechnologie op te pikken. Ook domoticasystemen komen er aan bod.

De editie van 2019 gaat door van 11 tot 15 maart, telt 2.400 exposanten en trekt telkens zo’n 200.000 bezoekers.

Oplossingen voor wonen, werken en leren
SIG Air Handling stelt verschillende innovatieve klimaatsystemen voor op de beurs. Een greep uit hun oplossingen:

 • 30 tot 50% minder energieverbruik door ventilatie
  CERA is een totaal-ventilatieconcept dat speciaal ontwikkeld werd voor gestapelde woningbouw. De kracht van het systeem? Het verlaagt het energieverbruik van ventilatie 30 tot 50 procent meer dan conventionele systemen. Belangrijk, want nu maakt dat vaak nog 25 procent van het gebouwgebonden energiegebruik uit.
   
 • Zes verschillende functies in één klimaateiland
  HYBRIDAIR is een klimaateiland dat verschillende technieken combineert in één slim ontwerp. Het koelt en verwarmt, voert lucht aan, verlicht en dempt geluid. Het grootste voordeel van het multifunctionele eiland is zijn beperkte hoogte van 85 mm.
   
 • Extra aandacht voor schoolomgevingen
  SIG Air Handling streeft ook naar een gezond binnenklimaat bij scholen – dat heeft een bewezen effect op de leerprestaties. Cairox Ukunda HRU is een innovatief warmteterugwinningsapparaat dat haast onhoorbaar zorgt voor een optimaal leerklimaat. Dankzij ingebouwde sensoren verbruikt het zo weinig mogelijk energie en stemt het de ventilatie automatisch af op het aantal aanwezigen en hun activiteiten.
   
 • Ventilatie op Franse maat
  De ventilatiekast CIM EC Regulo C4 werd speciaal ontworpen voor de Franse markt en voldoet aan de eisen van zelfregulerende ventilatie- en luchtvochtigheidssystemen voor residentiële wooneenheden. De beperkte afmetingen en de eenvoudige installatie gaan gepaard met een energiezuinige EC motor.

Beursstand van 204 m2 in HALL 8 – stand H68
SIG Air Handling zal op de ISH-beurs aanwezig zijn met een beursstand van 204 m2 (hall 8, stand H68). Vorig jaar al trok de onderneming ruim 200.000 bezoekers, onder meer dankzij een innovatieve schaalvoorstelling van een ondergrondse parkingbrand. Daarmee demonstreerden ze hoe hun ventilatiesystemen bijdragen aan een veilige evacuatie.

Weetje: voortaan vind je op de ISH-beurs alle ventilatiespecialisten terug in dezelfde beurshal. Wie daarin geïnteresseerd is, rept zich volgend jaar dus meteen naar hall 8.

Leuke bonus
Na 2 intensieve beursdagen mag er al eens een keel gesmeerd worden. Daarom organiseert SIG Air Handling op woensdag 13 maart een Belgian Beer Tasting. Bezoekers kunnen er kennismaken met het assortiment van brouwerij De Leite uit Ruddervoorde.

Tickets kopen voor de ISH-beurs? Surf naar: https://visitortickets.messefrankfurt.com/ticket/.

Contacteer ons
Julie Post Project Manager, ARK BBN
Bert Van Buggenhout Marketing Manager, SIG Air Handling
Julie Post Project Manager, ARK BBN
Bert Van Buggenhout Marketing Manager, SIG Air Handling
Over ARK BBN

ARK BBN is een strategisch b2b-marketingbureau én de exclusieve Belgische partner van BBN International – the world’s B2B agency. Met 43 BBN-kantoren en meer dan 1.100 specialisten in 29 landen vormen we samen de grootste verzameling b2b-experts ter wereld. Je schakelt ARK BBN in voor al jouw communicatie, zowel nationaal als internationaal: van strategisch marketingadvies, concept en design tot digitale integratie, (social) content en public relations. Meer info op www.arkbbn.be.

ARK BBN
Gelaagstraat 53a
9150 Rupelmonde
Belgium